massasje oslo anbefalinger thai massasje forum

Ellers har jeg inntrykk av at folk er litt thai-fiksert her. i sentrum her telte jeg fort 5 thai spisesteder og like mange thai - massasje -klinikker. Hvordan ser dere på dere selv til forskjell fra oslofolk, trøndere, nordlendinger?. Thai Massasje Oslo Sentrum - thai massasje, thaimassasje, velvære, aromaterapi, massasje, alternativ behandling, ansiktbehandling, ansiktmassasje - Finn. Her er helt andre priser enn i Oslo. Vanlig pris i Oslo er til for massasje og de som har extra tar for HJ, for naket og til.

Massasje oslo anbefalinger thai massasje forum - nordicfeel eskorte

Skrevet Juli 17, Er åpen for alt fra svensk massasje til thai massasje, og håper det kommer noen gode tips. Noen som har thaimassasje eller annen massasje å annbefale? salonger i Oslo -Drammen området som tilbyr litt mer enn bare thaimassasje. Er det noen som kan anbefale billig og god thaimassasje i Oslo? Vil gjerne ha noen som kan sine saker (er altså ikke ute etter sexmassasje. Thai massasje - Utroskap? - Seksualitet. Ellers har jeg inntrykk av at folk er litt thai-fiksert her. i sentrum her telte jeg fort 5 thai spisesteder og like mange thai - massasje -klinikker. Hvordan ser dere på dere selv til forskjell fra oslofolk, trøndere, nordlendinger?. massasje oslo anbefalinger thai massasje forum

Massasje oslo anbefalinger thai massasje forum - sextreff

En større kontroll i Oslo i fjor førte til at 20 ble utvist fra landet og en rekke andre lovbrudd ble påvist. Logg på som skjult bruker Legg meg ikke til i listen over aktive brukere. Skulle gjerne gitt deg par tips, men på de stedene jeg har vært innom har det ikke vært faste massøser, så man vet aldri hvem man får. Skrevet Juli 31, Hva er det som får dere horekunder til å krysse denne grensen?

One thought on “Massasje oslo anbefalinger thai massasje forum”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *